2012-09-30 14:49:49• hírek • Szatmár.ro

Vereség hazai pályán - egy góllal kapott ki a VSK

A kézilabdázók egyetlen góllal kaptak ki a feljutásra hajtó Pitesti-i HC Argestől.

Kevés hiányzott ahhoz, hogy kellemes meglepetést okozzanak a kézilabdázók. Szombaton a hazai pályán játszott mérkőzésen ugyanis majdnem sikerült megverniük a Pitesti-i HC Argest, a csapatot, melynek nem titkolt célja a román kézilabda-bajnokság élvonalába való feljutás. A Cioroiu, Mates, Osvat, Albu, Jurj, Pop, Oláh összeállítású kezdőcsapat gyengén kezdett, az ellenfél két gólos előnyre is szert tett, a szatmáriak csak lassan tértek magukhoz, majd 11-11-re egyenlíteni tudtak. Ebben nagy szerepe volt Albunak, aki zsinórban négy gólt is dobott. Az első félidő léfújása előtt kicsivel vezetett is a VSK, de a szünetre csak döntetlen maradt az állás. 

Nicolae Istrate és Kibédi Adalbert fiai számára ismét gyengén kezdődött a félidő, az ellenfél négy találattal is vezetett, az egyenlítésre pedig a 26-26-os eredményig várni kellett. A vendégek aztán 27-29-re megint elhúztak, az egyenlítés pedig nem jött össze a hazai gárdának - így alakult ki a 29-30-as végeredmény.

A-osztály, B csoport, 2. forduló:
Szatmárnémeti VSK - Pitesti HC Arges 29-30 (15-15).
A szatmári gólszerzők: Oláh 8 (4x7), Albu 7, Bendó 5, Muresan 4, Pop 2, Jurj 1, Ciaca 1, Mates 1. Játszott még: Cioroiu (8 védés), Pogyina, Santeiu.

Egy ponttal vesztettek a szatmári kézilabdázók

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: